top of page

Bebek Cildine Dönüş


Ciltte beliren ince çizgiler, hafif elastikiyet kaybı cilt yaşlanmasının ilk işaretleridir. Önlem alınmadığı takdirde zamanla ince çizgiler derin kırışıklıklara dönüşür, elastikiyet kaybı artar ve cilt sarkmaya başlar.


Cilt yaşlanması zamana bağlı olarak ortaya çıkan çevresel ve kalıtsal faktörlerle ilerleyen bir süreçtir. Bu nedenler arasında yaşam biçimi (sigara, düzensiz beslenme, stres), güneşin zararlı ışınları, hava kirliliği gibi çevresel faktörler ve genetik faktörleri sayabiliriz.

Özellikle güneş ışınları cilt yaşlanmasında en önemli etkendir. UV ışınları ciltte serbest radikal üretimini arttırdığından cildin antioksidan savunma mekanizması zayıflar. UV ışınlarının neden olduğu foto yaşlanma sonucu ciltte kuruluk, kırışıklıklar, lekeler ve cilt tonu düzensizlikleri oluşur. Cilt kalınlaşır ve cansızlaşır. Bu nedenle cilt yaşlanmasına neden olan serbest radikallere karşı cilt antioksidanlarla desteklenmelidir.


Baby Face Ultra Lazer Sistemi ciltte mikro kanallar açarak C Vitamini, Resveratrol gibi güçlü antioksidan içerikli ürünlerin cildin derin tabakalarına ulaşabilmesini sağlayan yenilikçi bir teknolojidir. Baby Face Ultra uygulamasında mikro kanallardan geçen içerikler kanallar kapandıktan sonra da etkilerini içeriden dışarıya doğru devam ettirirler. Kırışıklık, cilt tonunu düzensizlikleri, elastikiyet kaybı, cilt lekeleri gibi çeşitli cilt sorunlarına farklı içeriklere sahip ampuller ile kişiye özel uygulama yapılabilir. Cilt gençleştirme, foto yaşlanma etkilerini azaltma, cilt tonu düzensizliklerini giderme, cilt canlandırma, cilt beyazlatma başlıca kullanım alanlarıdır.


bottom of page