top of page

Beyaz Güneş Lekeleri


Her ne kadar zararsız bir leke türü olsa da beyaz güneş lekeleri görüntü açısından oldukça rahatsız edicidir. Beyaz güneş lekeleri yoğun bir şekilde de görülebilir, hafif bir şekilde de görülebilir. Görüntü rahatsızlığına sebep olmasının yanı sıra kişide kaşıntı gibi rahatsızlıklarda yaratabilir. Ama endişelenmemiz gerekmez çünkü bu tür bir problem için günümüzde çok etkili tedavi yöntemleri mevcuttur. Özellikle lazer ile tedavi en çok tercih edilen bir yöntemdir. Lazer destekli tedavi yöntemlerine baktığımız zaman Baby Face Ultra ile bütün güneş lekelerinden kurtulmak çok kolay. FDA onaylı olup her cilt tipine uygulanan bu teknolojik yöntem ile artık cildimizdeki leke hangi sebepten oluşmuşsa oluşsun bütün leke türlerinden çok kısa sürede kurtulabiliriz. Baby Face Ultra yönteminin kadın erkek fark etmeksizin herkese uygulanabiliyor olması ve her cilt tipi için uygun olması büyük avantajlarının arasındadır. Her cilt tipine uygulanabiliyor olması aslında bize her cilt tipine uygun bir tedavi sürecinin olduğunu da göstermektedir. Yani esmer tenli bir kişi ile buğday tenli bir kişinin beyaz güneş lekeleri aynı uygulamayla yok edilmemektedir.


Beyaz Güneş Lekelerinden Kurtulurken Cilt Zarar Görürü Mü?

Eğer tercih ettiğiniz yöntem sıradan bir yöntem değilse kendini dünya çapında kanıtlamış bir yöntemse tedavi sırasında ya da sonrasında cildiniz zarar görmeyecektir. Bu anlamda günümüzde kendini kanıtlamış bir yöntem olan Baby Face Ultra kişinin memnuniyet derecesini en üst seviyelerde tutmaktadır. Tedavi sonrasında beyaz güneş lekelerinizden kurtulmanın yanı sıra eğer varsa ince çizgilerinizi de ortadan kaldıracaktır. Yani beyaz güneş lekelerinden kurtulurken cildiniz zarar görmediği gibi ekstra faydalar da görmektedir.


Beyaz Güneş Lekesi Tedavisinden Sonra İyileşme Süreci Var Mıdır?

Baby Face Ultra tedavisi sonrasında kişinin günlük hayatını etkileyebilecek herhangi bir problem ya da rahatsızlık oluşmamaktadır. Uygulamadan sonra kişinin cildinde birkaç saatliğine hafif bir kızarıklık olacaktır ama bu tedirgin olunacak bir durum değildir. Uygulama sonrasında eğer güneş ışınlarına maruz kalmak zorunda kalırsanız kaliteli bir güneş kremi kullanmanızda fayda vardır.


bottom of page