top of page

Cilt Gençleştirmenin Yeni Yıldızı Baby Face Ultra




Baby Face Ultra Lazer Sistemi cilt gençleştirme ve cilt yenilemede ilk seçenek olarak parlamaya devam ediyor. Son teknoloji lazer sisteminin güçlü içeriklere sahip ayrıcalıklı ampullerle bir araya geldiği bu uygulama, cildin daha sağlıklı ve genç görünmesini hedefler. Tüm cilt tipleri için esnek uygulama seçenekleri sunan güvenli ve etkili bir yöntemdir.

Kişiye özel uygulama yapılabilmesi, kısa uygulama süresi, ağrısız ve yan etkisiz olması, etkin ve kalıcı sonuçları Baby Face Lazeri 2018 yılının en çok tercih edilen uygulaması yapmıştır. Uygulamadan hemen sonra kişi sosyal yaşamına dönebilmekte, bu da özellikle çalışan kişiler için tercih sebebi. Aynı seansta cilt gençleştirme, leke tedavisi gibi farklı cilt sorunlarına uygulama yapılabiliyor. Bu çok yönlülük ve güvenliğin birleşimi ile Baby Face Lazer 2018 yılının yıldızı olmuştur.


Baby Face Ultra Lazer iki aşamalı bir uygulamadır. Önce cilt lazer ışınları ile taranarak ciltte mikro kanallar açılır. Ardından C Vitamin, A Vitamini, Resveratrol, Traneksamik Asit içeren ampullerden cildin ihtiyacına uygun olarak seçilen ampul veya ampuller cilde uygulanır. Aktif bileşenler açılmış mikro kanallardan emilerek cildin daha derin katmanlarına ulaşırlar. İlk seanstan itibaren ciltte canlanma, aydınlanma, cilt lekelerinde azalma süratle fark edilir. Seans sayısı cildin ihtiyacına göre değişmekle birlikte genellikle 1 hafta ara ile 3-4 seans yeterlidir. Kırışıklıklar, ciltteki elastikiyet kaybı ilerleyen seanslarla birlikte gözle görünür şekilde azalır, daha parlak ve daha genç bir cilt görümünü ortaya çıkar.

Dekolte ve boyun bölgesinde de uygulama yapılabilen Baby Face Ultra Lazer Sistemi 2019 yılının da yıldızı olmaya aday.


bottom of page