top of page

Cilt Lekeleri Neden Olur?


Cilt lekelerinin en büyük düşmanından biri güneş ışınlarıdır. Korumasız olarak güneş ışınlarına çıkmanız cildinizde leke oluşmasını sağlıyor olacak. Elbette lekelerin nedeni sadece güneş değil. Kullanılan ilaçlar, hormon düzeyinin bozulması, gebelik dönemine bağlı olarak çıkan lekeler, kişileri görüntü olarak rahatsız etmeye başlar. Üstelik sadece beyaz tenliler için değil, esmer tenli insanlarda da çok fazla sayıda cilt lekesi görebilirsiniz. Melanin adı verilen pigment maddesi dengesini kaybedince vücutta çıkan bu lekeler artık lazer teknolojisi ile tedavi edilebilecek.

Kadın erkek ayrımı olmaksızın ciltlerde çıkan ve görüntü rahatsızlığı veren lekeler için artık teknoloji bir adım daha ileriye gitti ve Baby Face Ultra lazer desteği ile tedavi sunulmaya başlandı. Kişinin cilt analizi yapılarak öncelikle tedavi süreci belirlenecek ve sonrasında yine kişiye özel olarak hazırlanan serumlar eşliğinde Baby Face Ultra lazer enerjisi tedavisi ile leke tedavisine başlanıyor.


Leke Tedavisi Sonuçlarını Ne Zaman Göstermeye Başlar?

Ortalama 4 seans sürse de bu elbette yine de kişiye göre farklılık gösterebilir. Genellikle her seans sonrasında bir haftalık gibi bir süre ara verilir ve bir sonra ki seansta devam edilir. Baby Face Ultra lazer tedavisi yaptıran hastaların normal hayatından kopması gerekmiyor. Çok kısa süren bu seanslar sonrası normal yaşantınıza geri dönebiliyorsunuz.


Herkes Baby Face Ultra lazer tedavisi olabilir mi?

Lekelerinden şikayetçi olan herkes Baby Face Ultra teknolojisini tercih ederek lekelerinden kurtulmak için tedavi olabilir. Her seans sonrası sonuçları görmeye başlayacak ve seanslar tamamen bitince ise gerçek sonuçları tam olarak görebileceksiniz. Yapmanız gereken seanslarınıza düzenli olarak devam etmek ve uzmanın sizlere önerilerini dikkate almak olacaktır. Cildiniz hem yenilenecek hem de ve olan lekelerden kurtulmuş olacaktır.

Cildiniz için özel olarak serum karışımları hazırlanıyor ve böylelikle cildin yenilenmesi için ihtiyaç duyulan maddelerin bu serum ile verilmesi sağlanılıyor. Bu tedavi yöntemi ile de daha hızlı, daha konforlu ve daha etkili sonuçlar almanız ise kaçınılmaz oluyor.


bottom of page