top of page

Cilt Lekelerine Baby Face Ultra Dokunuşu


Hiperpigmentasyon çevredeki cilde kıyasla koyu renkli cilt lekeleridir. Cilt üzerinde belli bölgelerde aşırı melanin üretimi nedeniyle oluşur. Açık kahverengiden siyaha kadar farklı renklerde, farklı şekil ve boyutta olabilir.

Birçok hiperpigmentasyon türü olmasına rağmen en sık görülenler:

- Güneş Lekeleri: Uzun süre güneşe dolayısıyla UV (Ultraviole) ışınlarına maruz kalmaktan oluşur. Daha çok yüz, boyun, dekolte, sırt, eller, kollar gibi güneş ışınlarına direkt maruz kalan vücut bölgelerinde bulunurlar. Genellikle ciltte küçük, kahverengi lekeler halinde görülürler.

- PIH (Postenflamatuar Hiperpigmentasyon): Herhangi bir travma sonucu ortaya çıkan cilt rengi koyulaşmasıdır. Sivilcelerin elle sıkılması, bazı agresif lazer uygulamaları sonrasında ortaya çıkabilir.

- Melazma: Hamilelik dönemindeki hormonal değişiklikler, uzun süreli hormon ilaçları kullanımı en sık görülme nedenleri arasındadır. Daha çok alın, yanak, çene ve üst dudaklarda görülür.

Günümüzde birçok kişi yukarıdaki leke problemlerinden en az birinden rahatsızlık duymakta. Cilt lekeleri özellikle yüz bölgesindeki lekeler için etkili bir çözüm arayışı içinde olanların sayısı bir hayli yüksek.


Baby Face Ultra™ ile Etkili Leke Tedavisi

Topikal kremler ve kozmetik ürünler düşük emilim oranlarından dolayı arzu edilen leke tedavisi sonuçlarına ulaşmada zorluk çekerler. Baby Face Ultra™ , lazer tedavisi ve eşsiz Dermokozmetik Salım Sistemini bir araya getirerek leke tedavisine yepyeni bir yaklaşım getirmekte.

Baby Face Ultra™ ciltte mikro kanallar açarak cilt lekelerini hedef almak üzere dizayn edilmiş yeni nesil bir cilt yenileme lazeridir. 100 µm’lük küçük ışın çapı tedaviyi konforlu bir uygulama haline getirmekte, daha büyük çaplı lazer ışını üreten sistemlere kıyasla acısız, yan etkisiz bir tedaviyi olanak tanımaktadır.

Baby Face Ultra™ sahip olduğu yenilikçi teknolojiyle cilt yüzeyini sağlam tutar. Bu da leke tedavisinin daha güvenli olmasını sağlar. Maksimum 2 gün süren hafif bir kızarıklık dışında hiçbir yan etkisi yoktur.


Baby Face Ultra™’nin bir başka benzersiz özelliği, lazer leke tedavisini özel olarak formüle edilmiş serumlar kullanarak özelleştirebilmesi. Tedavi etkinliğini önemli ölçüde arttırmak için CDS olarak adlandırılan Dermokozmetik Salım Sistemi kullanılır ve serumların daha derin cilt tabakalarına kadar nüfus etmesi sağlanır. Lekelerin rengi ilk seanstan hemen sonra açılma fark edilir. Lekenin türüne bağlı olarak 3 veya 4 seans sonra ışıldayan, sağlıklı bir cilt ortaya çıkar.


bottom of page