top of page

Daha Aydınlık, Daha Parlak, Daha Sağlıklı Bir Cilt


Sağlıklı, ışıl ışıl bir cilt için öncelikle ciltteki renk tonu düzensizliklerini ortadan kaldırmak gerekir. Güneş, akne, hormonal düzensizlikler, stres, yanlış beslenme, hava kirliliği,sigara kullanımı gibi etkenler cilt tonu düzensizliklerinin başlıca sebebidir. Cildin mat, cansız ve hatta daha yaşlı görünmesine neden olan cilt tonu düzensizlikleri için Baby Face Ultra™ kolay etkili bir uygulama olarak dikkat çekiyor.


Baby Face Beauty™ uygulamasında cildin alt katmanlarına leke tedavisi yapan ve aynı zamanda cildin rengini açan Traneksamik Asit konsantresi ulaştırılıyor. Ciltte önce lazer destekli mikro kanallar açıldığından tedavi edici etken maddelerin cilt altı dokulara iletilmesi en üst seviyede gerçekleşiyor. Cilt tonu düzensizlikleri ve aynı zamanda melazma dahil birçok leke tedavisinde başarılı sonuçlar alınan Baby Face Ultra™ uygulaması son derece kolay, acısız ve yan etkisiz bir işlem. İyileşme süresi gerektirmediğinden günlük yaşama hemen devam edilebiliyor. Özellikle yoğun iş temposundan zaman bulmakta zorlanan kişiler için öğle yemeği arasında bile yaptırılabilecek olması en büyük avantajı. Uygulamadan hemen sonra cilt kalitesinde artış ortaya çıkıyor, her seanstan sonra artarak devam ediyor. Cilt tonu düzensizlikleri ve lekelerde açılma oluşuyor. Cilt daha aydınlık,daha parlak ve daha sağlıklı oluyor.


Baby Face Ultra™ sadece cilt aydınlatma ve leke tedavisinde kullanılmıyor. Cildin ihtiyacına göre seçilebilen ampuller ile çoklu tedavi yapılabiliyor. Cilt yaşlanması için Resveretrol ve C Vitamini içeren ampuller, akneli ve yağlı ciltler içinse Retinol içeren ampuller uygulanabiliyor.


bottom of page