top of page

Epidermal Melazma Tedavisi


Epidermal Melazmalar deride oluşan lekeler anlamına gelmektedir. Daha çok güneş ısısının ortaya çıkardığı bu Epidermal Melazmalar daha çok yüz bölgesinde kendi göstermektedir. Kişiye göre değişen görüntüler tedavinin de seyrini değiştiriyor. Özellikle ilk zamanlarda önlem tedavinin çok daha kısa sürede sona ermesine ve çok daha başarılı sonuçlar alınmasına neden oluyor. Bu sebeple yüz hatlarınızda ki Epidermal Melazmalardan rahatsız iseniz bir an önce tedavi için adım atmanız daha yüz güldürücü sonuçları karşınıza çıkarıyor olacaktır.


Epidermal Melazma tedavisi

Epidermal Melazmalar tedavisi aşaması bahsettiğimiz gibi ilk olarak gerekli muayene sonrasında kendini ortaya koyacaktır. Baby Face Ultra ile başarılı sonuçlar alabileceğiniz bu sorununuz çok kısa sürede ve etkili bir şekilde sonuçlandırılıyor olacak. Üstelik cildinizde bakım detaylı olarak yapılacak ve tam anlamı ile de cildinize yeniden hayat vermiş olacaksınız.


Baby Face Ultra nasıl yapılıyor

Baby Face Ultra bir lazer teknolojidir ve cildin en alt katmanlarından başlayarak yaptığı tedavi cildin derinlemesine ulaşılmasını sağlamış oluyor. Böylelikle yüzeysel bir tedavi ile başarış ya da kısa süreli sonuçlar değil, etkili sonuçlar alınmasını sağlıyor. Üstelik bu denli detaylı olarak yapılan tedavi çok kısa bir sürede yani 5 ya da 6 dakikalık seanslar eşliğinde yapılıyor. Kaç seans katılacağınız ise cildinize bulunan Epidermal Melazmalar durumuna göre belirleniyor olacak.


Ülkemizde ve birçok gelişmiş dünya ülkelerinde artık çok sıkça kullanılmaya başlanılan Baby Face Ultra yorumlarını okuduğunuzda ne kadar etkili bir yöntem olduğunu görebileceksiniz. En önemli özelliğinin ise genelleme yaparak değil kişiye özel bir tedavi yönteminin olması dikkati çekiyor. Böylelikle etkili sonuçların alınması kaçınılmaz olunuyor. Cildin kendini yenileme süreci başlatılıyor ve bunu için kişinin ihtiyaç duyduğu karışımlar hazırlanarak cildin en alt katmanlara ulaştırılıyor. Bu sebeple Baby Face Ultra ile oldukça yoğun ve etkili bir tedaviye kavuşuyorsunuz.


bottom of page