top of page

Güneş Sonrası Boyun ve Dekolte Bakımı


Kişinin yaşını ele veren sadece yüz hatlarında kırışıklıklar ve lekeler değildir. Özellikle boyun ve dekolte bölgesi de zamana karşı koyamayıp çok hızlı bir şekilde deforme olan alanlardan biri. Güzellik bir bütün olarak değerlendirerek kesinlikle bakımlarınızda boyun ve dekolteyi es geçmemenizi öneririz. Baby Face Ultra ile sadece yüz bölgeniz değil, aynı zamanda boyun ve dekolte bölgenizde yenilenecek, gençleşecek ve daha canlı bir cilt haline geliyor olacak.


Lazer destekli boyun ve dekolte cilt bakımı

Lazer destekli olan ve 1927mm dalga boyuna sahip olarak dakikada tam 6 bin mikro kanal açıp sizlere genel bir bakım sağlayan Baby Face Ultra yüz hatlarında gösterdiği etkili sonuçları boyun ve dekolte bölgesi için de başarılı bir şekilde uygulamaktadır.


Kat kat cilt bakımı

Açıkçası sadece lazerle bile cilt bakımı birçok kişi yeterli olurken bir de buna ek olarak cildin altına verilen mineral ve vitaminler sayesinde cilt tamamen bir yenilenme sürecine giriyor. Özellikle kişinin cildine uyumlu olacak ve onun gereksinimlerini karşılayacak karışımlar ile uygulama yapılan boyun ve dekolte bölgesi canlanacak ve sizi rahatsız eden görüntülerden kurtuluyor olacaksın.


Baby Face Ultra ne gibi sonuçlar veriyor?

Boyun ve dekolte bölgesinde de uygulanabilen Baby Face Ultra güneşten dolayı oluşmuş olan lekelerin görüntüsünde iyileştirme, var olan ince kırışıklıkları yok etme, dekolte bölgesinde oluşan lekeleri yok etmede etkili bir lazerli cilt bakımı desteğidir.

Kısa süren bir tedavi sonrasında ve ortalama 3 ya da 4 kez tekrarlanacak olan seanslar ile sizler de sadece yüz güzelliğinizi korumak ile kalmıyor olacak ve kişiyi daha çok ele veren boyun ve dekolte bölgeniz için de en iyi bakımlardan birini yaptırmış olacaksınız.


bottom of page