top of page

İnce Kırışıklıklar


Cildinizde yaş almaya başlamanız itibari ile oluşan ince kırışıklıkların olduğunu göreceksiniz. Gerek yaş gerek ise yapılan mimik hareketlerinden dolayı yüzlerde ufak ufak kendi belli etmeye başlayan ince kırışıklıklar için ne kadar erken önem alırsanız o denli etkili sonuçlar görürsünüz. Dolayısı ile yepyeni bir teknoloji olan ve çok kısa sürede başarı elde ederek tercih edilen Baby Face Ultra sayesinde artık çok kısa süren seanslar sayesinde kırışıklıklarınıza veda edeceksiniz.

En yeni yöntemlerden biri olan CDS ile dakika içinde tam 6 bin mikro kanal açıyor ve dolayısı ile tedavinin en alt katmanından başlanılması sağlanılıyor. Bu da hem etkili sonuçlar veriyor hm de uzun süre kalıcı sonuçları beraberinde getiriyor. Yani cilt en alt katmandan başlanarak derin ve etkili bir bakıma girmiş oluyor.


Cerrahi yöntemlerden korkanlara

Özellikle cerrahi yöntem istemiyor, kanlı ve kesici bir işle arzu etmiyorsanız sizin için en konforlu uygulama Baby Face Ultra olacaktır. Birçok kişi maalesef korkuları sebebi ile cilt kırışık bakımlarını yaptıramıyor ve doğru olmayan yöntemlerden medet umuyorlardı. Dolayısı ile artık Baby Face Ultra ile ince kırışıklar için en konforlu, en acısız ve en başarılı hizmet sunulmaya başlandı. Cildinizde oluşan ince kırışıklıklar için ortalama olarak 3 ya da 5 seans aralığında bir tedavi ortaya çıkarılıyor ve başarılı sonucu almaya başlıyorsunuz.


Baby Face Ultra ile cilt kırışıkları her cilde uyum sağlar mı?

Baby Face Ultra teknolojinin bir diğer olumlu yanı ise tüm cilt tipleri için uygundur. Yani kısaca sizler ince kırışıklıklardan kurtulmak istedikten sonra herhangi bir mani önünüze çıkmıyor. Özel olarak hazırlanan mineral, asidler ve vitaminler ile derinlemesine bakım yapılarak zaman içinde oluşan ince kırışıklıklar kalıcılığını yitirip daha genç ve daha pürüzsüz bir cildin oluşmasını sağlıyor olacaktır.


bottom of page