top of page

Lazer Bazlı Dermokozmetik Cilt Gençleştirme


Baby Face,Ultra cilt rejuvenasyonu (cilt gençleştirme) için lazer uygulaması ve özel dermokozmetik ampullerin kombine edildiği bir sistemdir. Baby Face Thulium Lazer 6 dakikalık bir uygulamada dermise ulaşan binlerce mikro ışın üretir ve cildin derin katmanlarında kontrollü mikro kanallar açar. Ciltte oluşturulan bu kontrollü hasar kolajen ve elastin üretimini tetikler. Aynı anda cilde tatbik edilen ampuller cildin derin tabakalarına kadar emildiğinden ciltte süratle toparlanma, lekelerin renginde açılma fark edilir. Cilt gençleştirme ve leke tedavisinde etkin ve kalıcı sonuçları, ağrısız ve yan etkisiz bir uygulama olması ile tercih sebebidir.


Baby Face Ultra uygulamasında 4 temel ampul kullanılır. Cildin ihtiyacına göre seçilen ampul veya ampuller kişiye özel uygulama yapma imkanı verir;

· Güçlü antioksidan etkisiyle yaşlanma karşıtı Askorbik Asit (C Vitamini) Ampulü, oksidatif zararla mücadele ederek cildin daha parlak, genç ve sağlıklı görünmesine, güneş hasarının lekelerinin giderilmesine yardım eder.

· Yaşlanmanın cilt üzerindeki etkilerini giderdiği bilimsel olarak kanıtlanmış Retinol (A Vitamini), kırışıklık ve ince çizgilerin azalmasına ve cildin elastikiyetini yeniden kazanmasına destek olur.

· Plastik cerrahi sonrası yara iyileştirmede yıllardır kullanılan Traneksamik Asit Ampulü, cildi aydınlatmaya, melazma ve benzeri lekeleri hafifletmeye, cilt kızarıklıklarını azaltmaya yardım eder.

· Ciltte kolajen sentezini uyardığı bilinen Resveratrol Ampul, anti- aging özelliği ile cildin elastikiyetinin ve yoğunluğunun artmasına destek olur, daha ışıltılı ve aydınlık bir cilt oluşmasına yardımcı olur.


bottom of page