top of page

Lazerle Gözenek Sıkılaştırma


Baby Face Ultra FDA onaylı olup yepyeni bir lazer teknolojisidir. Hem cildin gençleşmesinde hem de ciltte ki sorunları ortadan kaldırmaya yönelik bir tedavi olarak ön plana çıkmaktadır. Yapılan bu tedavi ile sıkılaşma da alacağınız başarılı sonuçlardan biri olacaktır. En önemli özelliği ise tedavinin kişiye özel olması oluyor. Kişinin o anda var olan sorunlara yönelik muayeneler yapılıyor ve sonuç olarak özel olarak hazırlanan içerik ampüller kullanılarak daha etkili sonuçlar elde edilmeye başlanıyor.

Yaşlarınızın ilerlemesi ve aynı zaman da kilo alıp verme ya da yorgunluktan dolayı ciltte sarkma durumları meydana gelebiliyor. Daha sıkı bir cilt daha genç ve daha fresh duracaktır. Bu sebeple de Baby Face Ultra ile sıkılaşma etkisini alacak ve hiçbir ağrı yaşamadan, uzun süreçler yaşamadan istediğiniz sonuçları alıyor olacaksınız.


Baby Face Ultra ile sıkılaşma tedavisi

Baby Face Ultra ile sıkılaşma tedavisinde seanslarınız ortalama 6 dakika civarı sürüyor. Böylelikle özel olarak bir zaman ayırma çabası içine girmenize gerek kalmıyor. Yoğun çalışan insanlar için oldukça önemli olan bu ayrıntı aynı zamanda çok kısa sürede çok daha büyük başarının elde edilmesi ile de katlanarak artıyor.


Baby Face Ultra ile sıkılaşmada ağrı var mı?

Baby Face Ultra sıkılaşma tedavisinde herhangi bir ağrı olmuyor ve siz hemen seans sonrasında işinize ya da sosyal hayatınıza geri dönebiliyorsunuz.


Sıkılaşma sonuçları

Yapılan Baby Face Ultra tedavisi ile hem sıkılaşıyor olacak hem de cildinize nem, gençlik ve parlaklık kazandırıyorsunuz. Teknoloji cildi derinlemesine bir bakım içine aldığı için tam olarak cildinizin gereksinimleri ona geri kazandırılmış olunuyor. Böylelikle sıkılaşma ile cilt gençliğinizi ve güzelliğinizi tekrar kazanıyorsunuz.


bottom of page