top of page

Pigment Tedavisi


Artık Baby Face Ultra ile tüm cilt sorunlarınıza tek bir çözüm bulabileceksiniz. Özellikle pigment tedavisinde de oldukça başarılı sonuçlar veren bu teknoloji aynı zamanda diğer tedavi yöntemlerine göre daha kısa sürede olumlu sonuçlar verir. Hasta bir hafta ara seanslarına katılır ve toplamında kişinin cilt sorunlarına göre 3 ya da 4 seans boyunca devam edilir. Bir diğer yanı ise tedavi süresinin yani seansının çok kısa olması oluyor. Yaklaşık 5 dakika gibi bir zamanda seansınız sona ermiş oluyor. Sonrasında işinize dönebilir ve sosyal hayatınıza devam edebilirsiniz. Hem pigment tedavisi uygulatıyor olacak hem de cildinizin daha fresh daha taze bir görüntü yakalanmasını sağlıyor olacaksınız. Herhangi bir zararlı etkisi ya da korkulacak tarafının olmadığını ise zaten yorumlardan öğreniyor olacaksınız. Oldukça olumlu kullanıcı yorumları olan Baby Face Ultra böylelikle kalitesini ortaya koymayı başarıyor olacak.


Baby Face Ultra tedavisi

Baby Face Beaut tedavisi için her hastaya özel tedavi uygulanır. Kişinin gereksinimleri ve tedavi şekli belirlenerek özel bir süreç izlenir. Baby Face Beaut sayesinde cilt üzerinde bir ısı kanalı yaratılır ve buradan geçilerek hedefe daha kolay ulaşılır. Yanı en basit söylem ile sorunun ana kaynağına ulaşım sağlanarak kökten tedavi amaçlanıyor.


Baby Face Ultra içeriği nedir?

Baby Face Ultra bir vitamin türevidir. Antioksidanlardan oluşan ve cildin daha güçlü olmasını sağlayan birleşimler ile etki ederek cildin kolajen gücünü arttırır ve elastin liflerine güç vererek cildin onarılma süreci başlatılır. Böylelikle de birçok cilt sorunlarına derin bir savaş açılmış olur. Yani bu tedavi sürecinde kişinin o an ki sorununa yönelik çözümler aranır ve bun da etkili olacak vitamin ve asitler kullanılarak tedavi sağlanılır. Baby Face Ultra bir dakikada tam 6 bin mikro kanal açıyor ve bu kanallardan uygun tedavi içeriği giriş yaparak aktif ve etkili bir tedavi süreci başlatılmış oluyor.


bottom of page