top of page

Tatil Dönüşü Güneş Lekelerine Dikkat


Amerikan FDA onayına sahip olan ve LaseMd Ludronic firması tarafından üretilmiş yepyeni ve oldukça etkili bir tedavi olan Baby Face Ultra artık kabusunuz olan cilt lekeleriniz için de etkili sonuçlar vermeye hazır. Özellikle cilt lekelerinden şikayetçi olan kadınlar ve erkekler hem cilt bakımlarını derinlemesine yaptırmış olacaklar hem de var olan lekelere karşı güçlü bir savaş açtırmış olacaklar. Peki bu savaşı kim mi kazanacak? Elbette Baby Face Ultra bakımı sayesinde kazanan siz olacaksınız.

Son aylarda dünyada gittikçe popüler olmaya başlamış olan lazer destekli olan cilt bakımı Baby Face Ultra ülkemizde de birçok ünlü tarafından tercih edilmeye başlandı. Özellikle lekeler üzerinde olan etkiliyici sonuçları sayesinde dilden dile dolanan Baby Face Ultra hem acısız hem de ortalama 7 dakika içinde biten bir tedavi sürecinden oluşuyor. Yapmanız gereken Baby Face Ultra hizmeti veren kliniklere ulaşmanız ve cilt analiziniz yapıldıktan sonra Baby Face Ultra ile leke tedavisine başlamanız olacak.

Cildin altına ulaşım sağlanılarak vitamin mineral destekler veriliyor ve cilt yeniden yapılanma sürecine geçerek kendini yenilemeye başlıyor. Bu da cildinizde sonradan oluşan güneş lekelerine karşı açılmış en büyük savaş oluyor. Sadece cilt lekeleri için değil aynı zamanda cildin parlaması ve pürüzsüzlüğü, hafif kırışıklıkların yok edilmesi, cildin daha fresh bir görüntüye ulaşması için etkili sonuçlar ortaya koyuyor.

Sizler de özellikle yüz çevreniz ve boyun ile dekolte kısmında ki lekelerden şikayetçi iseniz lazer destekli olan Baby Face Ultra ile yenilenmeye başlayın. Çok hızlı bir şekilde Türkiye’nin birçok noktasına dağılmaya başlanan Baby Face Ultra tekniği ile bebek gibi bir cilt artık hayal olmayacak. Cildiniz sizi mutlu eden, gençliğinizi ve bakımınızı ortaya koyan bir görüntüden oluşsun diyorsanız o halde ihmal etmeden Baby Face Ultra ile tanışın ve gençleşmeye başlayın.


bottom of page