top of page

Ton Açma / Beyazlatma


Yüz hatlarınızda oluşan cilt tonlarında ki sorun oldukça can sıkıcı noktalara ulaşabiliyor. Göz altınlarda meydana gelen ton değişiklikleri ya da yüzün farklı hatlarında yer yer farklılaşan koyu tonlar cildin bir sorun ile karşı karşıya geldiğini açıkça oryaya koyuyor. Artık ciltte oluşan bu renk tonlama bozukluklarını makyaj hilesi ile kapatmak yerine Baby Face Ultra ile tedavi edebilir ve cilt tonlama bozukluklarını giderebilirsiniz.


Ton açma ve beyazlatma tedavisi ne kadar sürüyor?

Ton açma / beyazlatma tedavisi Baby Face Ultra ile ortalama 6 dakikalık süren seanslar ile yapılıyor. Bu sizin cildinizde oluşan sorunlarınıza göre seans sayısı belirlenerek tedavi başlatılmış oluyor. Cildinize özel karışımlar hazırlanarak en alt katmandan tedavi başlanarak etkili sonuçlar alınıyor. Gerekli aisdler, gerekli vitamin ve ampüller ile cilt yenilenmek için fırsat bulacak ve bu da cilt tonlarında ki sorunları ortadan kaldırıyor olacak.


Baby Face Ultra güvenli midir? Baby Face Ultra FDA onaylı olan bir lazer cihazıdır. Sistem lazer yöntemi ile mikro kanallar açıyor e bu kanallara gerekli ampüller verilerek cilt en alt katmandan başlanarak beslenmeye ve onarılma sürecine girmeye başlıyor. Üstelik hiçbir ağrı yaşamadan ya da korku duymadan oldukça konforlu bir tedavi süreci içinde bulunmuş oluyorsunuz. İçten dışa bir etki yaparak iyileşme hızını arttırıyor ve sonuçlar yüz güldürücü oluyor.

Daha birçok cilt sorununa karşı kullanılan Baby Face Ultra yorumları da kendini kanıtlar niteliktedir. Birçok ünlü ismin de zaman zaman tercih ettiği Baby Face Ultra ile içten dışa onarımın en başarılı tedavisi yapılacak ve birçok ürün ile boşa zaman kaybı yaşamanız engellenecek. Seanslar 2 hafta ara verildikten sonra ihtiyaç kadar tekrarlanacak ve tüm cilt tiplerine uygun olarak sunulmaktadır. Siz de yüzünüzde yer yer cilt tonlama sorunları yaşıyorsanız Baby Face İle önlem alarak giderilmesini sağlayabilirsiniz.


bottom of page