top of page

Yaşlılık Lekeleri Lazer Tedavisi


Zamanı geri almayı elbette başaramıyoruz ama yaşlanmanın verdiği olumsuzlukları göz ardı etmeyi başarıyoruz. Özellikle 50 yaş sonrası ortaya çok sık çıkmaya başlayan yaşlılık lekeleriniz sizin yaşınızı ele vermek ile kalmıyor, daha bitkin ve yorgun bir ifadenin ortaya çıkmasını sağlıyor. Bu sebeple artık yepyeni teknolojilerden faydalanarak her daim fresh bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Baby Face Ultra ile hem yaşlılığın getirdiği lekelerden kurtuluyor olacak hem de aynı zaman da cilt gençleştirmesi meydana geliyor olacak.


Baby Face Ultra ile yaşlılık lekelerine çözüm Baby Face Ultra cilde takviye yapan ve cildin kaybettiği birçok içeriği ona geri kazandırarak cildin yenilenmesini sağlamaktadır. Dolayısı ile Baby Face Ultra ile artık lekelerde yok olmaya başlayacak ve genç bir görünüme sahip olmaya başlayacaksınız. En güzel yanı da herhangi bir acı ya da ameliyat gibi acılı işlemlere gerek kalmadan ve çok kısa seans sürelerinden oluşan tedavi yöntemi ile bunu başarabileceksiniz. Aynı zamanda antiaging ve aydınlatıcı ile parlatıcı özelliğine sahip olan bu teknik ile hiç olmadığınız kadar parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmaya başlıyor olacaksınız.


Yaşlılık lekesi tedavi süreci

Yaşlılık lekesi tedavi süreci sandığınızdan çok daha az bir süreç içermektedir. Öncelikle en önemlisi seansların kısalığı oluyor. Her seansta toplamda 5 ya da 6 dakika civarında sürmektedir. Tedaviye iki hafta ara verilerek devam edilir ev lekelerin durumuna göre 3 ya da 5 seansa kadar işlem yapılabilir. Her seans sonrası etkilerini görmeye başlıyor olacaksınız. Baby Face Ultra ile tüm cilt tiplerine işlem yapılabilmektedir. Yani oldukça konforlu ve keyifli bir tedavi sürecinin içinde yer alıyor olacaksınız. yaşlılık lekelerini yok ederken cildiniz için tüm gerekli bakımları da tamamlamış olacaksınız. yani tek bir şeyi amaçlarken aslında cildiniz için gerekli olan her şeyi ona yeniden kazandırmaya başlıyor olacaksınız. kişiye özel olarak tedavi süreci ve işlemi ön plana gelen Baby Face Ultra ile en kısa zamanda tanışın ve yaşlılık lekelerine veda edin.


bottom of page