top of page

Çil Tedavisi


Özellikle beyaz tenli insanların büyük sorunu haline gelen çiller, kişiyi hem yorgun hem de daha bakımsız bir görüntüye getiriyor. Cilt görüntü sorunlarının en başında gelen çiller yaz ayının gelmesi ile daha fazla ön plana çıkıyor ve çoğu zaman kadılar için makyajla bile kapatılamayacak hale geliyor. Oysa artık çil tedavisinde yepyeni bir devrim olan Baby Face Ultra sayesinde kurtulacak ve pürüzsüz ve lekesiz bir cilde sahip oluyor olacaksınız. Daha çok güneşin ortaya çıkardığı bu çil lekeleri aynı zaman da cildin yapısından kaynaklı olarak kendiliğinden de çıkarak görsel olarak rahatsız vermektedir.


Baby Face Ultra ile çil tedavisi

Daha önce yapılan birçok çil tedavisi hem istenilen başarıyı sağlanıyor hem de uzun tedavi yöntemleri ile hastaların sıkılıp yarıda bırakmasına neden oluyordu. Oysa artık tek bir seansı 6 dakikalık bir zaman diliminde sona eren ve yaklaşık 3 ya da 5 kez boyunca devam eden bu teknik ile çok daha kolay ve yapılabilir bir hale geliyor. Cildin en alt katmanlarından başlanarak yapılan bu tedavi sayesinde cilt yenilenerek kendini tamir sürecine giriyor ve sonradan oluşan sorunları etkili bir şekilde tedavi ederek yenileniyor.


Baby Face Ultra çil tedavisi güvenilir mi?

Baby Face Ultra Kozmesötik salım sistemi yani CDS teknolojisi ile emilimin en yüksek derece olduğu tedavi yöntemi ile yapılan bu uygulama böylelikle çil tedavisinde de başarı ile uygulanıyor ve başarılı sonuçlar vermiyor. Birçok ünlü isimlerde hem ülkemizde hem d dünyada çilleri için Baby Face Ultra tercih ediyor ve hem çil sorunlarından kurtuluyor hem de cilt bakımları tam anlamı ile sağlanmış oluyor.


Baby Face Ultra çil tedavisi kimler için uygundur?

Çillerinden rahatsızlık duyan ve daha önce birçok yöntem deneyip başarılı sonuçlar alamayan herkes Baby Face Ultra çil tedavisini tercih edebilir. Kişiye özel tedavi olduğu için herhangi bir korkunuz olmayacak çünkü her şey sizin gereksinimlerinize göre ayarlanarak cilde veriliyor olacak. Gerekli asidler, vitamin ve mineraller karşılanıyor ve ortaya Baby Face Ultra teknolojisi başarılı sonuçlara ulaşıyor.


bottom of page